Tabara de limba engleza - english cool camp
Invata si te distreaza alaturi de traineri din Marea Britanie in tabara de limba engleza

Complexul turistic Euro-Park, situat în Fundata şi la 12 Km de Castelul Bran, judeţul Braşov, este o destinaţie extraordinară pentru petrecerea unei vacanţe de neuitat. Cadrul natural în care este amplasat complexul este pitoresc, iar facilităţile oferite asigură distracţie şi relaxare maxime: teren de fotbal, teren de tenis, piscină interioară acoperită şi încălzita, sauna cu cromo-terapie şi jacuzzi, mese de tenis, masă de billiard. Cele două tiroliene, una pentru cei mici şi una pentru cei mari, oferă ocazia a-ţi testa forma fizică, dar şi posibilitatea de a observa de la înălţime frumuseţea zonei.

      Situată la altitudinea de 1360 m, zona în care se află Complexul turistic Euro-Park este străjuită de Munţii Bucegi şi de Munţii Piatra Craiului, fiind parte a culoarului Rucăr –Bran.

       Nu departe de complex se afla Peştera Uluce şi Lacul fără fund, obiective care fac parte dintr-o arie protejată de interes naţional. Aceste doua minunăţii ale naturii le vom descoperi împreună în drumeţia pe care o vom face în timpul taberei noastre.

       Aventura English Cool Camp prinde contur în excursia pe care o vom face la legendarul Castel al lui Dracula, aflat la câţiva kilometri, în Bran, obiectivul turistic cel mai vizitat din România, dar şi cel mai celebru la nivel mondial, datorită romanului lui Bram Stoker - Contele Dracula.

     Pentru a desăvârşi o tabără de poveste, vom porni pe urmele cavalerilor teutoni la Cetatea Râşnov, atestată documentar din secolul al XIV-lea, ne vom amuza împreună cu dinozaurii la Dinoparc şi vom explora adâncurile în Peştera Valea Cetăţii.

      Toate acestea le veţi putea vedea şi experimenta alături de echipa English Cool Camp ® , dacă veţi opta pentru Proiectul B: „Engleza la Dracula acasă!”.

Mai multe informaţii despre complexul turistic puteţi găsi pe site-ul: www.euro-park.ro

 

PREZENTARE VIDEO COMPLEX EURO-PARK, Fundata, jud. Braşov

{mp4}euro_park{/mp4}

 

GALERIE FOTO COMPLEX EURO-PARK, Fundata, jud. Braşov

 

 

POZIŢIONARE GEOGRAFICĂ COMPLEX EURO-PARK, Fundata, jud. Braşov