Tabara de limba engleza - english cool camp
Invata si te distreaza alaturi de traineri din Marea Britanie in tabara de limba engleza


Grand Hotel Balvanyos  – un elegant complex hotelier de 4 stele, amplasat într-un cadru natural extraordinar,  este înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, păstrând farmecul inegalabil al Transilvaniei.

      Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru  vacanţe active, fiind punct de plecare în excursii la Lacul Sfânta Ana, Cetatea Balvanyos, Peştera Sulfuroasa,  Izvoarele Tămăduitoare, excursii pe care noi, echipa English Cool Camp ®, le-am făcut împreună cu participanţii la Proiectul A, Engleza de 4 stele.

    Tinovul Mohoş este situat în craterul nordic a Masivului Ciomatu a cărui sistem de cratere gemene constituie masivul cel mai sudic a Munţii Harghitei. În celălalt crater s-a format Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România . Tinovul Mohoş face parte din spaţiul Rezervaţiei Naturale Mohoş, este situat la o înălţime de 1050 m, fiind printre cele mai valoroase rezervaţii botanice a României.

     Lângă hotel se afla Parcul de Aventuri care te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor alpinişti. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.

      Complexul turistic a inaugurat recent un SPA pe aproape 2000 metri pătraţi cu următoarele facilităţi: circuit termal format din bazine, cabine cu aburi şi saune, interioare şi exterioare, camere pentru diferite tratamente SPA, spaţii pentru servicii medicale de fizioterapie şi recuperare, sala fitness cu terasa exterioară, pistă de alergare de 1,7 km, mofetariu, SPA Cafe, spaţii de relaxare interioare şi exterioare.

Mai multe informaţii despre tabăra engleză puteţi găsi la www.balvanyosresort.ro

 

PREZENTARE VIDEO GRAND HOTEL - BALVANYOS

{mp4}Grand Hotel{/mp4}

 

GALERIE FOTO GRAND HOTEL - BALVANYOS

 

 

POZIŢIONARE GEOGRAFICĂ GRAND HOTEL - BALVANYOS