Tabara de limba engleza - english cool camp
Invata si te distreaza alaturi de traineri din Marea Britanie in tabara de limba engleza

Hotelul Cindrel, situat în centrul staţiunii montane Păltiniş, judeţul Sibiu, reprezintă o destinaţie de vacanţă minunată, atât datorită amplasării sale într-un peisaj încântător cât şi facilităţilor pe care le oferă. Este un hotel modern de 3 stele, complet renovat în anul 2009, cu piscină interioară încălzită, saună uscată, şedinţe de masaj, masă de tenis, masă de biliard, ATV-uri şi biciclete MTB.

Păltiniş este prima staţiune montană înfiinţată în România, în anul 1894, fiind în acelaşi timp şi staţiunea situată la cea mai ridicată altitudine, 1450m.

În Păltiniş, Arena Platoş îi aşteaptă pe copii pe Aleea cu Poveşti, în Parcul de căţărat, sania de vară, bagjump şi multă distracţie.

Excursia cu telescaunul până la Vârful Onceşti, situat la o diferenţă de nivel de 241m, urmată de drumeţia prin pădure ne descoperă frumuseţea mirifică a acestei zone precum şi aerul pur al pădurilor de conifere.

Staţiunea Păltiniş este situată pe coasta de nord-est a munţilor Cindrel (Carpaţii Meridionali), la 40 minute de Sibiu, de care este legată printr-o şosea modernizată.

Sibiul este unul din cele mai importante oraşe din Transilvania cu un remarcabil potenţial de dezvoltare economic. Sibiul a fost în anul 2007 Capitala Culturală Europeană, împreună cu Luxemburg, fiind astfel primul oraş din estul Europei care primeşte acest titlu.

Muzeul National Brukenthal situat în Piaţa Mare din centrul Sibiului este primul muzeu din Europa Centrala şi de Est deschis pentru public în anul 1817.

Podul Minciunilor este un alt simbol al oraşului Sibiu, de numele căruia sunt legate nenumărate legende. În anul 1859 a devenit primul pod din fontă de pe teritoriul actual al României.

Toate acestea le veţi putea vedea şi experimenta alături de echipa English Cool Camp ® , dacă veţi opta pentru Proiectul B, Engleza la înălţime.

Mai multe informaţii despre hotel puteţi găsi pe: www.hotelcindrel.ro


 

PREZENTARE VIDEO HOTEL CINDREL - PĂLTINIŞ

{mp4}Hotel Cindrel{/mp4}

 

GALERIE FOTO HOTEL CINDREL - PĂLTINIŞ

 

POZIŢIONARE GEOGRAFICĂ HOTEL CINDREL - PĂLTINIŞ